De fietsverhuur met solide mountainbikes en een betrouwbare service

Wilt u ontspannen fietsen in Limburg met het gezin? Of werkt u voor een bedrijf dat zijn personeel op een sportieve teambuilding wil trakteren? Een verrassing voor vrienden? Dan kunt u bij WH-Cycling terecht voor fietsverhuur in Opoeteren.

Als u wilt deelnemen aan een stage of een training van WH-Cycling maar zelf geen mountainbike heeft, dan staan de huurfietsen voor u klaar.

Een ervaring om nooit te vergeten

Het is heerlijk fietsen in de Limburgse bossen. Met de mountainbikes van WH-Cycling tilt u die ervaring naar een hoger niveau. Er staan acht fietsen ter beschikking, in verschillende formaten. Daarmee kunt het reliëf van Limburg optimaal mee leren waarderen. WH-Cycling ligt vlakbij Maaseik, een prachtige regio met verschillende routes voor MTB. Het is een ideale uitvalsbasis voor al uw fietstochten. Maar zaakvoerder Werner kan de fietsen ook leveren bij u thuis.

Fietsen die tegen een stoot kunnen

Een goed onderhouden fiets is veel leuker om mee te rijden. Daarom wordt elke huurfiets regelmatig nagekeken. De fietsen kunnen afgesteld worden naar uw noden. Iedereen vindt een fiets op maat.

Zit het avontuur in uw benen? Klaar om te trappen? Start! Neem snel contact met WH-Cycling in Opoeteren om een bestelling te plaatsen of meer informatie te vragen.

Back to Top